tapatalk hakkında

every

New Member
arkadaşlar selam,

her ne kadar forum temasında mobil cihaz uyumluluğuna azami özen göstersek de tapatalk'ın bazı özelliklerinin yerini tutmadığı bir gerçek. sizlerden de gelen bazı talepler üzerine tapatalk kurulumu gerçekleştirildi. tapatalk uygulamasını kullanan üyelerimiz, uygulamadan "forumirc" veya "forumirc.com" aramasını yaparak forumumuza erişebilirler ve anlık bildirimleri (özel mesaj vs.) görebilirler.
 

Charismax

Back'in Zeka
Yanıt: tapatalk hakkında

tapatalk hakkında zerre fikrim yok hiç işim olmadı.. geçen sene bir inceledim... tapatallk vbulletin için yapılmış ( diğer sprictleri odaklamamış fazla )özel mobil görünümlü temanın.. başka bir sunucu üzerine aktarılmış görseli gibi bir sistemle çalışıyor.. bu zamanın devri için bir tehlike teşkil etmiyor ama tapatalk kullanmak zorunda olsam yinede tercih etmezdim üyeleride yönlendirmezdim..

kullanıcısı olmama' sebebim iphone 'den forumlara girme özelliğinin keşfedildiği zamanlarda bile pc kullanıyor olmam yaygın olmamasıydı..

şimdiki zaman'da bile evet tapatalk kullanıla bilir güzel diye bilirim...
ama eski zamanda olup şimdiki zamandaki bilge bilgiler olsaydı kesinlikle tavsiye etmez tehlike derdim.. forum siteleri içinde tehlike olacağını düşünmüyorum .. ve şuan o kapasitede insanlarında bulaşacağını düşünmüyorum at gözlükleri var nede olsa..

açıklama için teşekkürler..
 
Üst