ircforumda.com hk.

every

New Member
arkadaşlar selam,

19 mayıs 2021 tarihinde devraldığımız ircdforumlari.net platformundan sonra (detaylar burada) geçtiğimiz günlerde de ircforumda.com platformunu devralarak bünyemize dahil ettik. ancak bu defa, bazı sebeplerden ötürü veritabanı birleşimi yapamadık. ancak, tüm ircforumda.com üyelerine kapımız ardına kadar açıktır. kendilerinin elbette forumirc ailesine dahil olmalarını gönülden isteriz.

hem ircforumda ailesine, hem forumirc ailesine; kısaca hepimize bu birleşmenin hayırlı olmasını dilerim.
 
R

Rima

Guest
Yanıt: ircforumda.com hk.

İrcforumda.com üzerinden aramızda olan üyelerimiz ve bizler için hayırlı olsun :)
 

Regex

Administrator
Yanıt: ircforumda.com hk.

Şu ana dek satın alıp bünyemize kattığımız platformlar (IRCdForumlari.Net ve IRCForumda.Com) kullanıcı kitlesi ve ivme bakımından yüksek potansiyelde mecralar değildi, ancak bu yatırımlarla hem sektördeki kalıcılığımızın perçinlenmesini hem marka bilinirliğimizi yükseltmeyi hem de içerikdaş bağlantılara 301 işlemi uygulayarak SEO tarafında alan adı otoritemizin artışını amaç edindik. IRCForumda.Com faaliyetteyken platform içerisinde bulunan özel sunucu forumları olduğunu gözlemlemiştim, o sunuculardan arkadaşlar bizimle iletişime geçerlerse "ForumIRC Etkileşimli Sunucular" ana kategorisi altında bölümlerini oluşturabiliriz.

Hepimiz için umarım hayırlı olur. Çok yakında farklı ve sürpriz yeniliklerimizi duyurarak IRC forum alanında yapılmamışları uygulamaya geçirmeyi sürdüreceğiz.
 

eQuaL

New Member
Yanıt: ircforumda.com hk.

Umarım hayırlı olur. Kullanıcının seçeneklerinin daralması aslında iyi bir şey... Çünkü çok fazla forum var. Bunlarda çoğu zaman hayal kırıklığına sebebiyet veriyor.
 
Üst