Forumdunya.Net Dostluğun Dünyası

Kaf Dağı

New Member
Forum Adresi (URL): https://www.forumdunya.net
Forum Açılış Tarihi: 12 Eylül 2020
Forum Sahibi: iKRa
Forum Teknik Sorumlu: @Kaf Dağı
Forum Yazılımı: (ücretli bir yazılım ise, lisanslı ya da lisanssız diye belirtebilirsiniz) : vBulletin 3.8.4 (Lisanslı)
Forum Hakkında Tanıtım Metni: Forum sitemiz Açalı bir yılı doldurmadık, Yeni bir forum sitesi Olduğumuz için yanımızda dostlarımızı görmek ve bize bu yolda yarenlik edecek dostlarımıza ihtiyacımız vardır,

Siz güzel forum severleri beklıyoruz...
 

Regex

Administrator
Yanıt: Forumdunya.Net Dostluğun Dünyası

Tanıtımdaki teknikten kullanıcı adımı kaldırdım kardeşim, orada yazılmamı gerektirecek bir şey yapmadık şimdilik. Sadece anlık durumlarda müdahale edebilmek için rankım duruyor. Sen de vakitsizlikten ilgi gösteremediğin için forum şu an durağan durumda. Ama ilgilenecek birileri olursa, güzel yerlere geleceğine inanıyorum.

Forumda da belirttiğim gibi altyapıya sadece miZah ve ben dokunduğumuzdan sağı solu hata vermeyecek, teknik bakımdan sağlam ve kusursuz kurulmuş bir forum. Ek olarak; 2015 yılında @Bahtiyar'ın eski domaini olduğu için de biraz manevi değeri de var bizim için. Umarım ilerleyen zamanlarda bir yönetim kurulur ve forum dünyasında sürekli aktifliğiyle yer edinmiş bir platform olarak yerini alır.

Yanındayım, destekçinim. Başarılar dilerim.
 

Dea Dia

New Member
Yanıt: Forumdunya.Net Dostluğun Dünyası

Çok fazla aktiflik gösteremesem de, ilk zamandan beri içerisinde bulundum. Umarım verilen emeklerin karşılığını alırsınız. Zamanla hak ettiği yerlere gelir. Başarılar dilerim.
 

Charismax

Back'in Zeka
Yanıt: Forumdunya.Net Dostluğun Dünyası

yabancı değil .. hayırlı olsun hitiniz bol olsun... renk sadeliği hoşuma gitti.. üye olacaklarım arasına ekledim.. daha öncede görüyordum ama şuan davetliymişim gibi hissettim kendimi .. en kısa sürede üye olacağım..
 

Kaf Dağı

New Member
Yanıt: Forumdunya.Net Dostluğun Dünyası

Herkesden teşekkür ederim @Regex in değişiyle inan ki şu sıralar çok yoğun devam ediyorum , tabiri caizse evin yolunu bulamadım inşallah zamanla herşey yerli yerine oturacak devamı gelecek inşAllah hepsi devam ediyoruz.. Bakalım işler nereye gidecek...
@Dea Dia nın grafik olarak yanımda dost olarak hep yanımda olması beni hep mutlu etti hiçikilemedi beni hiç bir zaman nyanlız bırakmadı
 

eLfida

~Ponçik Hanım~
Yönetici
Yanıt: Forumdunya.Net Dostluğun Dünyası

Sende mi kaf abi :D

Başarılar dilerim :gif:
 

Kerem

New Member
Yanıt: Forumdunya.Net Dostluğun Dünyası

Hayırlı olsun, forumunuzda üyeyim zaten ama bir hoşgeldinini alırım. Daha cevap yazmamışsın şimdi gördüm :D Şaka bir yana, yoğun olduğunu daha önce Regex yazmıştı. Allah kolaylık versin, başarılar. Faydamızın olacağı bişey olursa her zaman söyle, elimizden geleni yapalım.
 
Üst