Dentin Ankara Diş Kliniği, İmplant , Diş Beyazlatma

seoajansi

New Member
Protez uzmanı Dr. Dt. A. Gökçen SARGIN DURAKOĞLU ve periodontoloji uzmanı Dr. Dt. Onurcem DURUEL tarafından Ankara'da kurulan Dent-in Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde implant ve estetik diş hekimliği başta olmak üzere tüm branşlarda hizmet vermekteyiz. Hasta memnuniyetini bilimin ışığı altında modern tekniklerle sağlamayı hedefleyen kliniğimizin sıcak ortamında sizleri de ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Dental implant uygulamaları, diş eksikliği tedavisinde uzun yıllardır uygulanmakta olan, kanıta dayalı bir tedavi yöntemidir. Total diş eksikliklerinde hastanın, sabit veya hareketli bile olsa daha konforlu, bir protez kullanmasını sağlamak için dental implantlar uygulanır.

Diş Beyazlatma Ankara Kozmetik diş hekimliği kapsamında en çok tercih edilen tedavi yöntemi diş beyazlatma tedavisi yani bleaching işlemidir. Diş beyazlatma (bleaching) işlemleri, dişin doğal rengini açmak için yapılan işlemlerdir. Dişler bazen çay, kahve gibi renklendirici ajanlarla koyu renk alırken, bazen doğuştan koyu renkli olarak oluşabilir.
 
Üst