İstanbul Boşanma Avukatı Hizmetleri

Site Adı: ANKARA BOŞANMA AVUKATI YASİN GİRGİN

Site Adresi : www.yasingirgin.av.tr

Site İçeriği & Amacı :

İstanbul boşanma avukatı ne yazık ki artık evlilik sürecini beraber yürütemeyecek olan çiftler arasındaki bu tatsız sürecin olabilecek en çabuk ve sorunsuz şekilde sonlandırılması için çaba göstermektedir. Boşanmak anlaşmalı boşanma olmadığı zamanlarda her iki taraf için de birbiri hakkında verdikleri beyanlar ile çekişmeli boşanma süreci adı verilen dava şeklini almaktadır. Ülkemizde son yıllarda boşanma sayılarının artmasının sebebi türlü demografik nedenlerden yaşanabilirken, bu süreci en az travmatik şekilde atlatmak hem çiftler hem de varsa çocukları için oldukça önemlidir.

İstanbul boşanma avukatı hizmetleri bu süreçte profesyonel hizmet vererek kişilerin arasındaki davayı en kolay şekilde atlatılmasına yardımcı olmaktadır. Buna göre boşanma davası sonuçları şu şekilde sonuçlanabilir. Velayet, nafaka, maddi ve manevi tazminat, ziynet eşyaları/düğün takıları, mal paylaşımı gibi kısımlarda yer almaktadır Kadıköy boşanma avukatı hizmetleri olarak tüm boşanma süreçleri en hızlı şekilde gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Kişilerin gelir durumuna göre tedbir nafakası, yoksulluk nafakası, iştirak nafakası gibi nafaka ücretleri kişilerin mal varlığı, gelir durumuna göre farklılık gösteren bir durumdur. Ankara boşanma avukatı hizmetleri tüm bu süreçleri müvekkili olduğu şahıslara dair üstlendikleri sorumluluklar ile hassasiyet ile konunun üzerinde gerekli çalışmaları yapmaktadır. Boşanma kararı tek celsede olduğu gibi 2 yıla kadar uzayabilen davalar süreçlerinde yaşanabilir. Bilgi için adresine gelebilirsiniz.
 
Üst