RFID Etiketleri Satın Al

Site Adı: RFID etiketleri ve cihazları - İlgazi Teknoloji İzmir

Site Adresi : www.ilgazi.com

Site İçeriği & Amacı :

Radyo frekansı tanımlama, yerelleştirilmiş bir izleme teknolojisi olarak kullanılır ve lojistik, eğlence parkları, spor etkinlikleri ve daha birçok sektörde uygulanabilir. RFID sistemleri ve modüller çok çeşitli endüstrilerde kullanılmaktadır. Örneğin mesai girişi, binalarda geçiş kontrolü, makinelerde yetkilendirme, araç filosunda sürücü tanıma ve ehliyet kontrolü, temassız ödeme sistemleri vb. için. Dijitalleşme kapsamında RFID sistem ve üretimde kullanılmaktadır. Burada NFC okuyucularımız veya okuma cihazlarımız, tüm istasyonların geçip geçmediğini ve ne zaman geçtiğini kontrol edebilmek için üretilen ürünlerin üzerindeki etiketleri tanımlamak için kullanılabilir bir sisteme sahiptir.

RFID, "Radyo Frekansı Tanımlamasının kısaltmasıdır ve RFID etiketlerinde veya akıllı etiketlerde kodlanmış dijital verilerin radyo dalgaları kullanılarak bir okuyucu tarafından kaydedildiği bir teknolojiyi ifade eder. RFID, bir etiketten veya etiketten gelen verilerin, verileri bir veri tabanında saklayan bir cihaz tarafından yakalanması bakımından barkodlamaya benzer. Ancak RFID, barkod varlık izleme yazılımı kullanan sistemlere göre çeşitli avantajlar sunar. En önemlisi, RFID etiket verileri görsel temas olmadan okunabilirken barkodların bir optik tarayıcı ile yakalanması gerekir.

IoT'de kullanıldığında, RFID etiketleri kameralarda, GPS'de ve diğer akıllı sensörlerde kullanışlı hale gelir. Böylece nesneleri tanımlamaya ve bulmaya IoT ile yardımcı olabilirsiniz. Google Nest ürünlerinin popüler serisi gibi, evdeki nesneleri "akıllı" hale getirmenin ucuz bir yoludur. Bazı sağlık sistemleri, hastaları ve tıbbi kayıtlarını izlemek için RFID etiket kullanımına başvurabiliyor. Ulaşım sistemleri, yolcu verilerini okumak, trafiği kontrol altında tutmak ve ulaşım sistemlerini güncellemek için de RFID ön plana çıkıyor. Detaylı bilgi için hemen site adresine gelebilirsiniz.
 
Üst