Seramik Kupa Satış Sitesi

Site Adı: MOCCO | Özgün Tasarımla Oluşturulmuş Seramik Bardaklar

Site Adresi : www.moccoceramic.com

Site İçeriği & Amacı :

Seramik kupa modelleri ile kahve, çay, meşrubat gibi içecekleri yudumlarken, marjinal tasarımlı ürünlerin güzelliğiyle mutlu olacaksınız. Seramik malzemeli kupalar, nostaljik çizgilerle donatılmış eşsiz görselliklere sahip ürünlerdir. Güzel tasarımlar ve ürünler sizin psikolojinizi ve ruh halinizi de düzeltecektir. Kupaların marjinal görünümleri, baktıkça sizleri daha da mutlu edecektir. Bu malzemeyle tasarlanan kupaların yanı sıra site üzerinde seramik bardak modellerini de görebilmeniz mümkündür. Tabaklı ya da tabaksız seçenekler, zevkinize hitap edecek özelliklere sahiptir.

Her ürünün marjinal imalat yapısı bulunmaktadır. Bu sıra dışı görünümleri, tasarım bardak modelleri üzerinde görebilmeniz mümkündür. Genellikle, özel kalıplar kullanılarak, seramik malzemeli bardak ve kupaların imalı yapılmaktadır. Yeni neslin en sıra dışı ve güncel tasarımlarını ise site üzerindeki seçenekler üzerinden tercih edebilirsiniz. Bardak ve kupaların seramik malzemesi atölyelerinde özel bir el işçiliği kullanılarak tasarımı yapılmaktadır.

Belirli yöntemlerle el yapımı bardak modelleri ortaya çıkarılmaktadır. Kullanılan yöntemlere ek olarak şekillendirme işlemi de dahil edilebilir. Şekillendirmeler, görünüm olarak asimetrik, oval, bombeli ve buna benzer formlardadır. Her bardak ve kupa tasarımının topraktan son haline gelene kadar titiz bir işçilik uygulanmaktadır. Bardakların dizaynı, elle ya da özel kalıplarla olabilmektedir. Sizi ve mutfaktaki tarzınızı yansıtacak olan bardak ve kupaları ürünler arasından tercih edebilmeniz mümkündür. Ayrıca nostaljik görünümlerin güncel tasarımlarla birleştiği muhteşem modeller için site üzerinde yer almaktadır.
 
Üst