Ücretsiz Eticaret Sitesi Açmak

tiup7iw.png

Site Adı: Edurmaal

Site Adresi : www.edurmaal.com

Site İçeriği & Amacı :

E-ticaret piyasasına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan ve bu hedefle 2022 yılında yola çıkan Edurmaal, müşterilerine e-ticaret platformu olarak eksiksiz bir hizmet sunmayı planlar. Ücretsiz e-ticaret sitesi açmak; Edurmaal sayesinde son derece kolay bir şekilde gerçekleştirilir. Site ürün ve hizmeti bir araya getirmesiyle, diğer e-ticaret sitelerinden ayrılmaktadır. Ücretsiz mağaza aç avantajlarından yararlanmak için Edurmaal sitesine üye olmak yeterli bir eylemdir.

Düşük komisyonla satış yap faaliyeti için ideal sitelerden biri olan Edurmaal, yeni girdiği e-ticaret dünyasına fazlasıyla renk katmaya hazırlanıyor. Böylelikle e-ticaret konusunda somut ve kendinden emin adımlar atmak isteyenler de bu site aracılığıyla kendilerine satış yönünden belli bir pazar bulmuş oluyorlar. Pazar sayesinde pek çok ürün kısa süre içerisinde alıcıyla buluşma imkânı sağlıyor. Site bünyesindeki tüm üyelikler, ücretsiz gerçekleştirilmekte olup satış yapıldıkça satışa yönelik belli bir komisyon bedeli alınmaktadır.

Freelancer olarak hizmet ver faaliyeti, bugün yeteneklerini göstermek isteyen tüm herkesin arayıp da bulamadığı bir opsiyondur. Böyle bir opsiyon sayesinde çok iyi gelir miktarına ulaşılabilir. Edurmaal sitesi üzerindeki yönetim panelinden freelancer üyelik açılıp hiçbir ücret ödemeden sisteme kayıt gerçekleştirilmektedir. Sistem komisyon üzerine yürümekte olup freelancerlar için düşük ücretler talep edilir.
 
Üst