Akrep Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu 2021

DeLLy

New Member
Ay boyunca güç savaşları içinde olacaksınız. Duygusal konularda daha fazla odaklaşacaksınız. Aşk etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken her şeyi yapın ve gerisini düşünmeyin. Siz tutku ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destandır. Bu ay mantıklı ve sabit aşka dönüşebilecek önemli duygular peşindesiniz. Karşılaşacağınız kişilerde farklı özellikler arıyorsunuz. Bu konuda fırsatlar ayağınıza gelecek. Bekarlar seyahatlerde karşılaşacakları kişilere aşık olacaktır. Yine yurt dışı aşkları gündeme gelecektir. Gideceğiniz yabancı ülkelerde etkileneceğiniz kişiler, daha sonra hayatınıza girecek. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Fakat kıskançlık duygularının sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı duygulardan kendinizi korumaya çalışmalısınız.


İş hayatınızda mükemmel bir gelişme sizi bekliyor. Sosyal şartlarınız değişecek. Daha güçlü olmaya başlayacaksınız. Genel olarak kazançlı bir ay geçireceksiniz. Cesur, aktif ve risk almaya kendinizi hazır hissediyorsunuz. Bu ay para size kolay gelecek. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Tüm ay boyunca kişisel isteklerinizi, parasal kaynaklarınızla uygun bir şekilde kombinasyonunu sağlayacaksınız. Güneş, kariyer evinizde size destek vererek, yaşamınızı oldukça kolaylaştıracak. Arzularınızın tavanı yüksek ve bu taleplerinizdeki artış, sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak; sizi daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için, farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunu biliyorsunuz.


Bu ay içinde, sağlık konusunda dikkatli olmalı ve kendinize daha çok vakit ayırmalısınız. Katılacağınız toplantılarda tartışmalardan uzak kalın ve tansiyon sorunlarınıza dikkat edin. Mideniz ve sindirim sisteminizle ilgili sorunlar olabilir. Boğaz bölgenizi korumalısınız Spor yapıyorsanız; ağır kaldırmamaya özen gösterin. Cinsel konularda yanlış partnerler yüzünden sıkıcı ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, duygularınızı dengelemelisiniz. Dengeli beslenmeye, kısa yürüyüşlere ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ruhsal dengenizi korumalı ve onu güçlendirici yoga, meditasyon gibi aktivitelere katılmalısınız. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Alkol ve kahve tüketimini azaltıp, bitkisel çaylara ağırlık vermelisiniz. Zehirlenmelere ve bozuk gıda alımına dikkat etmelisiniz.
 
Üst